mediere/litigiu

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
viorex

mediere/litigiu

Post by viorex » 02 Apr 2005, 15:24

Clientul meu vrea sa oblige firma la plata unor daune ptr ca nu a fost angajat cu carte de munca, a aflat cand a fost dat afara. Am incercat o mediere a conflictului de munca. Patronul nici nu a vrut sa auda. Eu preferam sa nu ajungem in instanta. Patronul s-a suparat foarte tare cand i-am prezentat pretentiile clientului si a inceput sa ma ameninte. Tipul are bani si influenta. Zicea ca o sa am probleme. Vreau sa depun actiune impotriva lui. Problema este ca sunt stagiar iar competenta litigilor de munca revine tribunalului. Ce risc daca reprezint clientul la tribunal? ma gandeam concluziile sa le depun sris.

Lmihai

Post by Lmihai » 02 Apr 2005, 16:08

Daca sunteti stagiar nu puteti pune concluzii la tribunal, insa puteti sa depuneti concluzii scrise daca acestea sunt semnate de reclamant.

viorex

Post by viorex » 05 Apr 2005, 20:51

de acord. dar pot sa reprezint si sa asist clientul, sa cer administrarea unor probe, sa depun alte cereri etc. daca nu se ridica exceptia eu cred ca pot pune si concluzii.

adviser45

Post by adviser45 » 06 Apr 2005, 09:37

Daca in virtutea rolului activ :mrgreen: , instanta iti va cere sa faci dovada faptului ca esti definitiv, nu vad cum ai mai putea pune concluzii, invoca exceptii si cere oarece probe.
Pe decretul vechi(143/1955 parca) eu am fost la fosta CSJ fara a avea cei 5 ani vechime, si nu m-a intrebat nimeni nimic

Post Reply