inselacine

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Guest

inselacine

Post by Guest » 19 Jun 2012, 22:41

buna ziua
AM 26 DE ANI
am si eu cateva intrebari si nelamuriri. sunt plecat din tara din 2004
in anul 2005 In tara fiind pentru cateva saptamani am fost inselat de propiul verisor cu un credit bancar,fara sa stiu nimic a facut ce a facut numai el stie si cu directoarea bancii,m-a trimis in banca spunandumi "dute pana la anisoara ca tr sa iti dea ceva bani si mii aduci" anisoara fiind directoarea,am mers si ma pus sa semnez contratul de credit nestiind eu nimic si fara sa ma lase s-al citesc, am semnat pt 110.000 mil lei vechi
bani ia luat el eu dupa o saptamana m-am intors in spania nestiind nimic.
in 2008 a mai facut o refinantare si a mai scos inca 350 milioane lei vechi,eu fiind in spania si muncind cu acte tot in regula,nu stiu cum au facut refinantare daca nu am fost prezent,m-am informat mai bine si am aflat ca el detinea o firma si ma angajat la el asa obtinand creditul,in schimb eu nu am muncit nici o zi in romania cu acte doar in spania,TOATE ACTELE CARE L-AU FACUT AU FOST FALSE atunci am facut rost de nr de tel al directoarei si am sunato si am intrebato cum e posibil asa ceva m-ia zis ca ea nu stie nimic ca ei ia fost prezentate actele si atat si ea stia ca varul meu plateste creditul dar el nu a platit nimic si s-a adunat 700 milioane de plata,dar ea binenteles ca stia de tot pt. ca actele leau facut impreuna si a luat si ea dreptul de acolo,si acum am aflat ca nu sunt singurul cu care au facut asta ci sunt cel putin 10 persoane,eu doresca sa imi rezolv problema
am sunat la banca si mi-au zis ca au vandut creditul la firma de recuperari,am sunat si acolo si mi-au zis doar de ultimul credit cel din 2008 cand eu eram an spania,i-am zis ca nu am facut nici un credit si ca pot sa aduc acte de aici cum ca an ziua creditarii munceam in spania mia zis ca tr sa merg in tara si sa depun o plangere la politie.
m-ati putea ajuta si pe mine cu cateva sfaturi va rog si ce ar trebui sa fac? In tara nu am nimic pe numele meu dar mie si frica sa pun
astept raspunsurile voastre
sunt disperat

va multumesc

legally

Re: inselacine

Post by legally » 20 Jun 2012, 07:55

Mergeti si depuneti plangere la politie , altceva nu aveti ce sa faceti. Descrieti in plangere faptele asa cum le-ati povestit aici , depuneti dovezi ale faptului ca nu ati fost in tara si in ce perioada .

angel

Post by angel » 24 Jun 2012, 01:26

cu creditul din 2005, nu este in regula pt dvs.
faceti referire in plangere numai la creditul din 2008.
pana nu se solutioneaza cauza penala(favorabil dvs), veti fi executat silit pe toate bunurile ce se vor afla in proprietatea dvs..asadar....atentie!

claudia ionela

Post by claudia ionela » 28 Jun 2012, 19:52

va pot ajuta cu redactarea unei plangeri penale impotriva celui care v-a pagubit. Relatii la tel. 0727823908

Guest

Post by Guest » 06 Jul 2012, 18:21

buna ziua am cumparat in 2009 un apartament de la o femeie de 75 de ani prin agentia imobiliara la care sia dat apartamentul la vanzare am facut ante contract si la 3 zile contract de vc. iam achitat intreaga suma de 40.000 euro in fata notaruui asa cum a cerut ea si la o luna ma dat in judecata pe civil spunand ca solicita anularea contractului de vc. pe motivul ca a fost inselata de chiriasa ei si de concubinul acesteia si ea de fapt nar fi vrut sasi instraineze casa si sa sio inchirieze.am fost citata ca MARTOR intrun dosar penal de inselaciune unde baba era ca parte vatamata si la fond dupa ce am fost audiata ca martor instanta de fond mia anulat contractul de vc. am facut apel mi sa respins am facut recurs sa respins si acum va iesi hotararea definitiva si a ramas ca la fond sai fie restituit apartamentul inapoi vanzatoarei dar eu ce fac ca baba sami dea banii inapoi care iam dat pe apartament ei ca a recunoscut si in fata instantei ca a primit banii de la mine si notarul ia numarat toti banii in fata si ia zis ca daca vrea sai sii depuna intrun cont bancar .si ccand a iesit de la notariat ia luat banii cineva si nui mai are, baba a stiut ca asi vande apart. ca a fost intrebata de notar daca este de acord , avea si cu agentia imobiliara un contract de intermediere unde sia pus casa in vanzare si agenta imobiliara a declarat la politie ca baba sia vandut de buna voie casa si ea sia stabilit si pretul etc.etc. la fond nea anulat contractul de vc.pe motivul ca nu neam interesat la adimistrator ce cheltuieli avea apart. la momentul incheieri contractului de vc. dar la fond cand am fost citata ca martor am declarat ca noi stiam de ce cheltuieli avea apart si avea 700lei pe 2 luni restanta . si la antecontract iam dat 1000 euro sasi plateasca cheltuielile apart. acum sa incheiat procesul si a ramas ca la fond adica sa se repuna partile in situatia anterioara.peste cateva zile va iesi hotararea definitiva . . acum ce fac mai departe ca baba'''proprietara''' sami dea banii inapoi pe apart. si sa stau in apart.pana ce imi va da toata suma de banii inapoi pe apart. deci; fosta proprietara zice ca ea de fapt nu a vrut sasi vanda casa ci a vrut sa o inchirieze si a fost dusa in eroare de chiriasa ei la notariat ca defapt se prezentase la notariat sa inchirieze casa si fara sa stie sia vanduto dar a luat suma de 40.000 euro si acesti banii care ia primit de la noi pe casa iau fost furatii.

Post Reply