Abuz de incredere

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
dream_cloud

Abuz de incredere

Post by dream_cloud » 12 Jun 2012, 15:17

Buna ziua!
Problema mea sta in felul urmator: in septembrie 2010, am cumparat impreuna cu prietenul meu de la vremea aceea o masina adusa din Germania. La scurt timp, ne-am despartit insa masina fiind adusa pe numele meu, in decembrie 2010 am inmatriculat-o tot eu, urmand ca dupa o vreme sa facem contract de vanzare-cumparare si masina sa nu mai apara pe numele meu la Taxe si Impozite. Cu greu am ajuns sa facem un contract de vanzare-cumparare in august 2011, insa nu s-a declarat acel contract in termen de 30 zile, deci practic acum este nevalid. Mai cu seama ca el neplatind impozitul de la data inmatricularii pana in prezent, nici nu i-am scos certificatul fiscal.
Conform noii legi a taxei de poluare, daca as face un nou contract de vanzare-cumparare cu el, ar trebui sa plateasca din nou taxa de poluare, lucru cu care nu ar fi cu siguranta de acord.
Din ce am inteles, singura masura pe care as putea sa o iau in cazul in care refuza sa faca actele sau sa o radieze, ar fi sa il actionez in instanta pentru abuz de incredere. As vrea sa ma sfatuiti ce este de facut, care sunt caile pe care ar trebui sa merg ca sa rezolv aceasta problema si daca in aceste demersuri as avea nevoie de un avocat sa ma reprezinte.
Va multumesc anticipat! O zi placuta!

Post Reply