Fratele ma terorizeaza
Fratele ma terorizeaza
Mesaj:Buna ziua, sint o mama singura si disperata cu un baietel de 7 ani am parintii batrini, tatal bolnav de cancer in faza avansata si un frate 32 de ani agresiv dependent de etnobotanice cu care locuiesc in casa bunicilor care nu mai traiesc, restul familiei mele locuiesc intr-un apartament din motive de precautie. Mama si eu traim intr-o teroare protejindu-l pe tata cum putem. Ne ameninta ca da foc la casa si ca pe mine ma va bate si imi va da foc la masina. Precizes ca anul trecut mi-a furat masina pentru o saptamina si 900 lei banii tatalui de medicamente pe linga multe alte lucruri disparute din casa inclusiv jucarii ale copilului. Intre timp isi leaga o relatie o fata de 22 de ani care acum este cu el insarcinata in 9 luni si pe care o bate si persecuta tot timpul.... Refuza orice ajutor neconsiderandu-se dependent de etnobotanicele care in ultimul timp ii creaza halucintii grave pentru care vinde in mod fregvent lucruri din casa. Va rog din suflet sa ma in! drumati si pe mine ce avem de facut in aceasta situatie.
Re: Fratele ma terorizeaza
Mergeti la politie si spuneti ca e consumator sa vina sa-l ridice sau internati-l, e foarte periculos si mai aveti si copil mic.
Re: Fratele ma terorizeaza
Il puteti interna intr-o clinica de dezintoxicare. Daca opune rezistenta, cereti ajutor autoritatilor