Succesiune

Post Reply
RoxanaDelia

Succesiune

Post by RoxanaDelia » 09 Jun 2012, 22:30

Mama mea este mostenitor din 6 frati. In urma unui proces al surorii care statea in imobilul decedatului, cand acesta era inca in viata, aceasta are dreptul la o despagubire in suma de 2 mld lei din partea decedatului. Daca mama mea nu vrea sa ii cedeze dreptul pentru taxa de succesiune ii se pot cere despagubiri datorita procesului in care nu a fost implicata si despagubirile pe care decedatul nu a apucat sa le plateasca?

Cuculis

Re: Succesiune

Post by Cuculis » 12 Jun 2012, 13:09

RoxanaDelia wrote:Mama mea este mostenitor din 6 frati. In urma unui proces al surorii care statea in imobilul decedatului, cand acesta era inca in viata, aceasta are dreptul la o despagubire in suma de 2 mld lei din partea decedatului. Daca mama mea nu vrea sa ii cedeze dreptul pentru taxa de succesiune ii se pot cere despagubiri datorita procesului in care nu a fost implicata si despagubirile pe care decedatul nu a apucat sa le plateasca?

Ar trebui sa dati mai mult edetalii sa inteleg exact sora a dat-o in judecata pe mama cand aceasta era inca in viata din ce cauza?
A castigat procesul?

Post Reply