mi sa anulat contractul de vc

Discutii privind procedura penala
Post Reply
Guest

mi sa anulat contractul de vc

Post by Guest » 09 Jun 2012, 11:13

buna ziua in urma cu 3 ani am cumparat un apart.de la o femeie de 75 ani prin agentia imobiliara la care vanzatoarea sia pus apartamentul in vanzare si a incheiat si un'' contract de intermediere in exclusivitate cu aceea agentie imobiliara ''.am venit impreuna cu agentia imobiliara la vizionarea acestui apartament am vb.cu proprietara si am cazut de acord ca vrem sal cumparam am facut ante contract iam dat avans 1000 euro ptr.sasi plteasca datoriile la apart.la 3 zile am facut contract de vc.si iam achitat suma de 40.000 mii euro .la notariat.vanzatoarea refuzand sa ia banii prin banca .la antecontract de vc.notrul a intrebato pt.ce se afla acolo daca este sigura ca vrea sa vanda apart.etc. iar ea a zis; da doamna vreau sa vand apart. sia dat consimtamantul ca vrea sasi vanda apartamentul.fiind prezenta si agentia imobiliara de fata a zis . vanzatorea sa prezentata cu cert.i.m.l. cu estras de cf.cu cert.fiscal cu chitantele de intrtinere achitate la zi ,de la rds.de la lumin etc.dupa o luna nea dat in judecata ca cere anularea contractului de vc.pe motivul ca ea de fapt a vrut sa inchirieze apart.nu sa sil vanda si a fost dusa in eroare de chiriasa ei care a zis ca merge cu ea sa inchirieze apart. si de fapt la vandut. si ca ar fi fost inselata de chiriasa ei si de concubinul acesteia. ''spune baba ca la iesirea din notariat cineva ia furat banii care ia primit de la noi pe apart.'''in acest proces penal unde nea bagat avocatul vanzatoarei am fost citati ca ''MARTORII'''eu si sotul si dupa aceia instanta de fond mia anulat contractul de vc.pe motivul ca nu mam interesat la adimistrator ce datorii are apart.si ca vanzatoarea nu a vrut sasi vanda apart ci a vrut sal inchirieze si ca i sa viciat consimtamantul.[dar in acest dosar eu am fost citata ca '''martor''] acum am de finitiva deciazia ca la apel,recurs,rejudecare mi sa respins toate probele ce leam depus la dosar.la recurs avocatul vanzatoarei'' lucrand anterior ca grefier la sectorul 5 ''' a spus in fata instantei caci ' clienta lui nu a apelat la nici o agentie imobiliara ca sasi puna apart. in vanzare'''' iar avocatul meu ia dat contractul de intermediere incheiatintre vanzatoarea si agentia imobiliara ptr.VANZAREA apart.semnat de vanzatoare ,si nu mia luat nimic in considerare mia respins recursul.. ce sa fac si daca este normal cum sa judecat acest proces .

Post Reply