pedeapsa si despaguburi foarte mari

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Guest

pedeapsa si despaguburi foarte mari

Post by Guest » 03 Jun 2012, 13:47

buna ziua. daca cineva citeste acest mesaj,mi-as dori din tot sufletul meu sa ma indrume catre gasirea unei solutii pentru ca am ajuns la capatul rabdarii(atat eu cat si familia mea)din cauza nedreptatii din justitie. Noi consideram ca cineva din familia noastra savarseste o pedeapsa mult prea mare pt fapta comisa,iar pe deasupra mai trebuie sa plateasca si daune morale exorbitante.Cu toata stima si respectul pe care il am fata de cei care se mai numesc OAMENI as dori sa stiu daca aceste daune morale se impun in functie de veniturile celor care judeca unele procese,sau in functie de veniturile unui amarat de salariat(700-800 ron pe luna)? Este strigator la cer cum doar pentru cei care n-au influente sau pile sus-puse sunt legile facute.Am platit un avocat aproape 1 an si jumatate(sume frumoase,pt care nu avem chitante sau ceva de gen)degeaba,parintii mei au fost obligati sa dea spaga (3000 euro)pt a micsora asa zisa pedeapsa.S-au ales cu banii dati si cu baiatul lor inchis 8 ani(cred ca era maximul de pedeapsa)+daunele morale enorme.Daca cineva citeste acest mesaj si considera ca omenia mai e o virtute in zilele noastre,il rog din inima sa imi raspunda la mesaj.Cu stima si respect Ana Lung.

Laur

Re: pedepse

Post by Laur » 22 Jun 2012, 03:24

Pentru ce a fost pedepsit 8 ani?niic eu nu am incredere in justitie...sunt toti cu nasul pe sus si se cred cei mai tari.Dar totusi,probabil a fost ceva grav de a luat 8 ani...Acum oricat ai plati un avocat,asta nu inseamna ca te scapa...depinde de fapta comisa...Se vede ca esti disperata,sper sa fie bine pentru tine pana la urma...toate bune!

angel

Re: pedepse

Post by angel » 24 Jun 2012, 01:15

pt ce fapta a fost condamnat?
era la prima fapta sau mai avea antecedente penale?
partea cu "spaga" avocat este extrem de discutabila.
hotararea a ramas defintiva?
in ce faza procesuala va aflati?
e important sa ne raspundeti la aceste intrebari ca sa putem vedea daca si ce ai este de facut la acest moment.

Post Reply