intrebare

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
dani braila

intrebare

Post by dani braila » 01 Jun 2012, 21:05

intrebarea mea este ce pedeapsa risc pentru infractiunea de inselaciune?prejudiciul este de 1800 lei.am fost arestat 3 zile am fost pus in libertate ,sub control judiciar si trebuia sa merg sa semnez de doua ori pe saptamana.am facut acest lucru timp de 2 luni apoi nu am mai fost chemat.fapta am recunoscut-o si tin sa mentionez ca nu am mai avut vreo abatere in afara de aceasta.pot scapa cu suspendare?

Cuculis

Re: intrebare

Post by Cuculis » 05 Jun 2012, 09:56

se pedepsest4e cu inchisoarea de la 6 luni la 12 ani. Depinde de contextul in care ati savarsit-o. Trebuia sa dati mai multe detalii ca sa pot sa va spun cuantumul pedeapsei mai exact.

dani braila

Post by dani braila » 05 Jun 2012, 18:06

incadrarea asa mi-a fost facuta la inselaciune.eu am publicat un anunt in care ofeream locuri de munca in germania.nu ceream comisioane decat niste acte si 30 euro pentru cardul de sanatate.3 persoane care erau din acelasi loc au facut reclamatie la politie ca i-am inselat.politia apoi mi-a ascultat telefonul si a m-ai obtinut 3 reclamatii.ma suna lumea si-mi spunea ca au fost sunati de catre politie si erau intrebati daca depun reclamatie impotriva mea.si astfel m-am trezit arestat pentru inselaciune.am dat banii inapoi la cei care i-au cerut si acuma mi-a fost trimis dosarul in instanta pentru inselaciune in forma continuata.

Cuculis

Post by Cuculis » 06 Jun 2012, 13:47

Este destul e complicata situatia dumneavoastra. Ati vazut dosarul? Actele depuse de organele de cercetare? Ar trebui sa va angajati un avocat

dani braila

Post by dani braila » 11 Jun 2012, 17:51

actele depuse de organele de cercetare sunt inregistrarile mele telefonice.si plangerile reclamantilor.cand am fost arestat nu am stiut macar de ce m-au luat.nu mi-au zis nimic.m-au urcart in masina si m-au dus la ploiesti.nu mi-au prezentat mandat nu nimic.la tribunal cand le-am povestit judecatorilor nu le venea sa creada ce le povestesc.

Cuculis

Post by Cuculis » 12 Jun 2012, 13:10

Da, nu va bazati pe reactoa judecatorilor si angajati-va un avocat macar va obtine cea mai mica incadrare

C_A_Coltuc

Post by C_A_Coltuc » 13 Jun 2012, 15:10

Angajati-va un avocat urgent.

Post Reply