imobil vandut de fosta sotie

Post Reply
Guest

imobil vandut de fosta sotie

Post by Guest » 29 May 2012, 21:31

in anul 2006 am cumparat un imobil in com girisu de cris jud bihor , banii provenind din vanzarea unui ap cu 3 camere al parintiilor mei am primit suma de 450 milioane lei vechi cu care am achitat acel imobil din girisu de cris, ,naivitatea mea cu care am plaitit la ora actuala, si binenteles cu care am pierdut tot azi, casa luata din acei bani a fost cumparat de la bunica ei (al fostei sotii)avand incredere in ei nu mi sa prezentat nici un fel de act de pe acel imobil ,le-am solicitat de nenumarate ori sa incheiem un contract de vanzare cumparare, am fost amanat de fiecare data cu diferite motive, in final nu am reusit sa inchei nici un fel de contract , dar am mai multi martori ca banii proveniti pt acel imobil provin din vanzarea ap-lui parintilor mei, azi am aflat ca aceasta bunica al ei a vandut casa din nou , adica fostul socru a schimbat acel imobil cu o garsoniera in loc oradea intabulandu-l pe numele lui, daca ma puteti ajuta cu un sfat , ce demersuri trebiue sa fac sa mi se faca dreptate , si sa-mi recuperez parte ce-mi apartine, si exista vreo pedeapsa pt aceasta fapta , adica un imobil vandut de 2 ori de catre bunica ei, ? , a da , si sa nu uit in luna aprilie 2011 am divortat ,

C_A_Coltuc

Re: imobil vandut de fosta sotie

Post by C_A_Coltuc » 30 May 2012, 09:24

Nu aveti nici macar o chitanta de mana de cand ati achitat cu banii pe apartament?

Guest

Re: imobil vandut de fosta sotie

Post by Guest » 31 May 2012, 05:24

nu nu am,

Post Reply