Partajare dupa divort
Partajare dupa divort
Buna ziua, ma numesc Adriana si sunt din Galati .As dori peste putin timp sa fac partajarea imobilului pe care-l am cu fostul sot.Mentionez ca eu cu copiii pe care ii am sub tutela , locuim la parintii mei iar tatal lor locuieste in Italia , deci casa e nelocuita in acest moment. As dori un avocat bun care sa ma reprezinte la proces si as vrea sa stiu cat m-ar costa acest proces . Multumesc anticipat !
Re: Partajare dupa divort
taxa de timbru 3% din valoarea imobilului, expertiza in jur de 1000 lei+onorariu avocat, care va fi stabilit de dvs de comun acord cu respectivul avocat.
v-as recomanda un partaj voluntar, daca este posibil....costurile sunt mult mai mici.
v-as recomanda un partaj voluntar, daca este posibil....costurile sunt mult mai mici.
Incercati sa va intelegi cu sotul si faceti partajul prin mediere nu mai platiti taxa de timbru de 3%
Buna ziua si multumesc pt sfat dar fostul nu vrea sa facem partajul de comun acord , de fapt nu vrea in nici un fel.
in acest caz, va trebui sa investiti instanta cu o cerere de partaj.oricum, cheltuielile judicare se impart.cautati un avocat din Galati si demarati actiunea.Exista si aici pe for, tabloul avocatilor di baroul Galati.