Amendat pentru zgomotul autoturismului

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
adrian_cosmin

Amendat pentru zgomotul autoturismului

Post by adrian_cosmin » 23 May 2012, 10:41

ieri mi sa intamplat un nefericit incident,am fost amendat pt simplul fapt ca masina mea era turata,insa adevaratul mortiv este ca m-am contrazis cu cine nu trebuia,adica cu sora comandantului sectiei 7 politie,pt simplul fapt ca desi am permis de acces in institutia ce o conduce am 'indraznit' sa imi gasesc un loc de parcare,am incercam sa vb cu dansa amiabil sa ii explic ce sa intamplat adica si varianta mea nu doar cea a agentului de paza,insa mi-a sa raspuns ca cheama politia desi eu nu am perturbat de nici o natura linistea si ordinea publica si am fost sanctionat contraventional cu suna de 200 lei conform legi 61/1991,articolul 3,punctul 25,desi singurele persoane ce au avut tonalitatea si comportamentul inadecvat sunt directoarea institutiei si agentul de paza care a ridicat tonul la mine!pt simplul fapt ca am avut 'tupeul,nesimtirea' sa imi spun varianta mea am fost amendat de catre politie,agentul de politie mi-a spus neoficial ca nu are ce sa imi faca,trebuie sa imi de-a contraventie pt ca astfel exista riscul ca de a doua zi sa ramana somer,in romania orice este posibil din pacate,ca cetatean se tia la tine,ti se aduc injurii,esti amendat pt ca iti sustii punctul de vedere,insa dc superi pe cine nu trebuie te trezesti amendat pt nedrept si nejustificat...

Cuculis

Re: ar

Post by Cuculis » 25 May 2012, 09:36

Am inteles povestea dar ce doriti?

Post Reply