Discutii privind litigiile de munca
-
alpha
As vrea sa stiu daca concediul medical anuleaza/suspenda concediul fara plata
-
croc
cum adica il anuleaza?
eu as zice ca il suspenda! :?
-
minodora
Da, il suspenda.
-
buba
In cazul concediului fara plata, contractul de munca este supendat ( art.54 C.M)
In situatia concediului medical, contractul de munca s-ar suspenda de drept ( art.50)
Deci contractul de munca este oricum suspendat. 8O
-
alpha
CRED CA NU AM FOST EXPLICITA.
IN CAZUL IN CARE UN ANGAJAT SE AFLA IN CONCEDIU FARA PLATA SI IN ACESTA PERIOADA SE IMBOLNAVESTE SI I SE ELIBEREAZA UN CERTIFICAT MEDICAL, INTREBAREA MEA ESTE DACA ACEL CONCEDIU MEDICAL VA FI PLATIT SAU NU.
-
adviser45
Concediul medical intrerupe orice tip de concediu.
-
alrofa
concediul medical va fi platit, primele 12 zile de catre societate iar urmatoarele se deduc de societate din contributia la asig sociale. asta este regula, mai sunt exceptii in functie de codul bolii inscris in certificat si de mentionarea pe certificat a faptului ca boala constitue sau nu urgenta. mai bine ar trebui sa stie cei care calculeaza salariile la tine in societate.
dar de platit sigur se plateste si suspenda concediul fara plata.
-
alpha
DACA PE TOATA PERIOADA CONCEDIULUI FARA PLATA CMI ESTE SUSPENDAT DE CE SA FIU OBLIGAT A-I PLATI CONCEDIUL DE BOALA?????
-
liviu70
concediu medical se plateste pana in a 17-a zi de angajator.
trebuie stiut pentru ce are concediu fara plata si daca se mai justifica efectuarea in continuare aconcediului fara plata si sa nu depaseasca data care a fost specificata in cererea initiala ca fiind ultima zi