La primul termen am cerut suspendarea procesului. Instanta acorda termen pentru a se judeca suspendarea. la termenul urmator se judeca suspendarea si se suspenda actiunea. La primul termen dupa reluare(dupa 4 ani) am cerut termen pentru angajare aparator. Este acest nou termen prima zi de infatisare?
Va multumesc anticipat!
Prima zi de infatisare
Re: Prima zi de infatisare
Din ce relatati dvs. dosarul este perimat. Conform art. 248 Cod proc. civ. - orice cerere de chemare in judecata, se perima de drept, chiar impotriva incapabililor daca a ramas in nelucrare din vina partii timp de un an. Trebuia la primul termen din oficiu sa se constate perimarea.
De ce nu depuneti o noua actiune ca sa fiti in termen?
In alta ordine de idei, se considera prima zi de infatisare termenul de judecata la care partile sunt legal citate si pot pune concluzii.
De ce nu depuneti o noua actiune ca sa fiti in termen?
In alta ordine de idei, se considera prima zi de infatisare termenul de judecata la care partile sunt legal citate si pot pune concluzii.
Re: Prima zi de infatisare
Suspendarea a avut termen obtinerea unei hotarari definitive si irevocabile intr-un alt dosar. Cele doua actiuni vizau un imobil si se suprapuneau pe o anumita portiune. Hotararea a fost obtinuta si in termen legal am reluat actiunea suspendata asa cum am precizat. Deci nu este vorba de perimare.
Acum ar trebui modificata actiunea initiala, deorece prin hotararea obtinuta am obtinut date noi despre cea initiala. Singura problema este cu prima zi de infatisare. Oricum va multumesc ca ati acordat timp cazului meu.
Acum ar trebui modificata actiunea initiala, deorece prin hotararea obtinuta am obtinut date noi despre cea initiala. Singura problema este cu prima zi de infatisare. Oricum va multumesc ca ati acordat timp cazului meu.