Avocatul nu-mi mai raspunde. Ma puteti ajuta?

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Eugeniu

Avocatul nu-mi mai raspunde. Ma puteti ajuta?

Post by Eugeniu » 16 May 2012, 13:04

Bun gasit. Am angajat un avocat roman, ca o decizie luata in Anglia sa fie recunoscuta in Romania si sa fie legalizata. Decizia a fost pronuntata de Tribunalul Bucuresti in 15 Ianuarie 2012.Am avut nenumarate schimburi de e-mailuri si tot mi se promitea ca curand decizia va fi legalizata etc. De ceva timp refuza sa-mi raspunda la e-mailuri. La fel am probleme sa-l contactez prin telefon. Banii i-am achitat integral. Ma puteti ajuta cu ceva? Daca aveti nevoie de careva detalii,va rog sa ma contactati.Multumesc.;

Irina Medrut

Re: Avocatul nu-mi mai raspunde. Ma puteti ajuta?

Post by Irina Medrut » 30 May 2013, 04:51

Faceti o sesizare la baroul avocatilor (de unde face parte) si poate asa aveti sanse...
Am patit si eu la fel cu o doamna avocat (CRISTIANA E. FLOREA de la DECALEX.RO) si am patit excat acelasi lucru: a disparut ca magarul in ceata!
Stiu sigur ca nici eu, nici dvs, nu suntem singurii clienti care am avut parte de o asemnea experienta nefericita.
Am obesrvat ca toti avocatii sunt serviabil, extrem de optimisti pana isi incaseaza onorariiile, onorarii de multe ori excesive. Dupa aceea... Dumnezeu cu mila!
Succes si tineti-ma la curent!

Post Reply