Suspect dar nevinovat-fara probe
Suspect dar nevinovat-fara probe
Buna seara. Prietenei mele i-a fost "sparta" casa. S-a constatat faptul ca nu au existat fortari ale butucului usii si nici urme de a intra pe geam(ea sta la etajul 1 ) . Politia si ea crede ca este cineva care a avut copie de keie. Au fost luate amprente, si declaratii de la ea si mama ei, si am fost kemat si eu sa dau amprentele . NORMAL ca m-am dus deoarece nu am nimic de ascuns si sunt NEVINOVAT .Mi-au fost luate si mie amprentele si am dat declaratii. La declaratii am fost foarte speriat deoarece era prima data cand eram pus in aceasta postura...Politistii mi-au zis ca eu as fi principalul suspect...:( si ca eu as fi sustras keia dupa care am dat-o altuia...Mentionez ca eu nici nu stiu cum arata keia sau unde era pusa ( mi-a spus prietena mea dupa ce a constatat furtul ) Furtul s-a intamplat in perioada vacantei de Paste anul curent-2012 cand inainte de a pleca la tara am fost la prietena mea si am condus-o la autogara dupa care am plecat acas. In tot acest timp mentionez ca nu am fost nici macar prin zona in care locuieste ea deoarece vacanta de Paste am petrecut-o cu familia si rudele mele si nu avea rost sa mai dau pe la ea stiind ca era la tara. La audieri politistii mi-au zis ca " din experienta lor eu sunt suspectul principal " Au trecut 3 sapt de la incident si nu am mai fost kemat la declaratii de atunci. CE SA FAC ??? Eu stiu ca sunt NEVINOVAT. In declaratie am sustinut ca accept testul poligrafic deoarece nu am nimic de ascuns si sunt NEVINOVAT....!!! Nu stiu in tot acest timp stadiul cercetarilor politiei si nu stiu ce sa fac. Trebuie sa-mi iau un avocat ??? Cu toate ca ei nu m-au mai chemat si nu au dovezi impotriva mea ( cred eu -cel putin daca nu m-au chemat nu cred ) Ami pot fi inscenate dovezile ??? Nu am avut probleme cu politia NICIODATA. Sunt student in ultimul am, am licenta si nu stateam eu sa-mi distrug viitorul pentru aceasta " gainarie " . Prietena mea are un frate de 15 ani care are un anturaj dubios...!!! Politistii mi-au zis ca daca nu am fost eu,ei ma pot baga la complicitate sau la tainuire. Cum pot dovedi faptul ca nu am legatura cu autorii ??? Trebuie sa-mi iau un avocat ??? Pot afla stadiul cercetarilor ??? In ce mod pot fi anuntat daca trebuie sa ma mai prezint la audieri ? MULTUMESC ANTICIPAT...!!!
Re: Suspect dar nevinovat-fara probe
nu mai dati declaratii singur.
mergeti cu un avocat.
daca vor dori sa va mai audieze, va vor cita.
daca sunteti nevinovat, n-are de ce sa va fie teama.
problema se pune sa nu va autoincriminati.
in ceea ce priveste complicitatea sau tainuirea,acestea au fost asa....ca sa va sperie, sa vada daca ati comis dvs fapta sau stiti ceva despre...
mergeti cu un avocat.
daca vor dori sa va mai audieze, va vor cita.
daca sunteti nevinovat, n-are de ce sa va fie teama.
problema se pune sa nu va autoincriminati.
in ceea ce priveste complicitatea sau tainuirea,acestea au fost asa....ca sa va sperie, sa vada daca ati comis dvs fapta sau stiti ceva despre...
de curand am vorbit cu prietena mea si mi-a zis ca vecinii au dat declaratii ANONIME cum ca ar fi vazut pe cineva si ca politistii incerca sa-l urmareasca. Ami pot fi inscenate probele ? Adic sunt suficiente doar declaratiile vecinilor ca probe pentru politisti ? Ma gandesc ca vecinii pot afirma orice pentru ca eu am vizitat-o pe prietena mea si ma gandesc sa nu afirme acest lucru...!!! Dupa cat timp pot fi citat din nou la audieri ??? Intreb asta deoarece ma gandesc ca daca am dat amprentele si trecand deja 3 sapt , daca gaseau amprentele mele ma " saltau " de mult....!!!
Chiar daca stiu ca sunt NEVINOVAT are rost sa-mi iau avocat ??? Ma gandeam sa astept sa vad ce probe au ei impotriva mea ( ceea ce nu cred-sper sa nu le insceneze deoarece traim in Romanica :( si sunt putin sceptic ) si apoi daca mai sunt din nou chemat sa ma prezint la declaratii insotit de un avocat...!!!