Buna ziua,
de la administratia fiscala mi se spuna ca nu am achitat impozitul pe venitul global din 2002, si 2004 (numai venituri salariale fisa FF1 si FF2). Sint si penalitati foarte mari de la suma de 666 lei s-a ajuns la 2300 lei .Administratia financiara zice ca mi-au trimis instintari prin posta dar nu am raspuns.Mint.
Am gasit chitanta ca am platit impozitul pe 2004 de care ei zic ca nu l-am achitat dar chitanta pentru cel din 2002 nu o gasesc. Ce pot sa fac?Nu se prescrie o datorie din 2002? Cind am achitat impozitul pe 2004 nu puteau sa-mi spuna ca am restante pe 2002? Pur si simplu
merg la cacealma se bazeaza pe faptul ca nu mai pastrezi chitantele si te pun sa platesti de doua ori.
Daca ei zic ca m-au avizat si eu nu am raspuns de ce nu au anuntat si pe unul din cei doi angajatori care mi-ar fi comunicat situatia.Sint obligat sa platesc de doua ori impozitul si penalizari de inca 3 ori suma initiala doar din cauza ca administratia fiscala nu
inregistreaza chitante pe care eu le-am achitat?(cea din 2004 nu au inregistrat-o si o am, la fel cea din 2002 dar pe care din pacate nu o mai gasesc!sint aproape 10 ani)
prescriere plata impozit pe venitul global din 2002
Re: prescriere plata impozit pe venitul global din 2002
Creantele fiscale se prescriu in termen de 5 ani de zile