Buna ziua,am o problema si as dorii sfatul unor oameni mai priceputi de ce si cum ar trebuii sa fac.Am avut un accident minor (am fost tamponat in spate) de catre un participant la trafic,am ales procedura amiabila,am fost la un inspector care a confirmat toate acestea si m-a declarat pe mine victima a accidentului si mi-a dat actele unde erau trecute daunele masinii (bara spate,bandoul dupa bara si o lampa).Am incercat sa rezolv aceasta problema in regie propie unde mi-a fost oferita suma de 600 de roni prima data.Am revenit la compania de asigurari dupa ce am verificat pretul pieselor si i-am spus inspectorului ca doar bara fara nimic altceva costa 750 de lei,pe langa aceste informatii i-am adus si un deviz de reparatie de la o reprezentanta unde suma totala se ridica la 4300 de lei.Ulterior a vorbit cu un superior si mi-a spus ca imi poate oferi maxim 830 de lei ca sa o repar in regie propie.I-am spus ca refuz aceasta suma deoarece abia daca acopera o singura piesa si daca nu imi ofera o suma decenta o voi duce la service pentru reparatie iar reactia lui a fost ceva de genu ca nu imi va plati reparatia si voi ramane cu masina blocata ulterior platind eu service-ului.Intrebarea mea este urmatoarea,daca o duc in service am inteles ca dupa ce o repara compania de asigurari este obligata in 30 de zile sa achite service-ului.Daca ei nu achita ii pot da in judecata?Cam pe ce perioada se intinde un asemenea proces si cam ce despagubiri pot cere avand in vedere ca eu nu ma voi folosi de masina o perioada indelungata?Precizez ca nu am asigurare CASCO.
Multumesc
Problema plata reparatie RCA