Hartuire morala

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
mirelafelicia

Hartuire morala

Post by mirelafelicia » 18 Jul 2012, 08:25

Acum 8 ani parintii mei au divortat deoarece tatal meu la 71 de ani a decisa ca dupa 30 de ani de casatorie vrea sa fie liber , cu casa si tot ce era in casa iar eu cu mama in conceptia lui trebuia sa plecam . Odata terminat procesul de divort a deschis multe alte procese de partaj si nu numai impotriva mamei mele . Noi a trebuit de 9 ani sa plecam din casa deoarece era foarte violent si cu toate plangerile la politie nimeni nu ne putea ajuta . Intre timp mama a castigat toate procesele deschise de el , dar s-a si imbolnavit grav cu inima si sistemul nervos . Ceea ce vreau este sa ii deschid un proces penal pentru hartuire morala ( prezentand toate deciziile proceselor de pana acum ) si sa ii cerem despagubiri morale si pentru chieltuielile mamei pentru bolile dobandite in toti acesti ani . Ma poate sfatui cineva cum sa fac ? As avea nevoi evident si de un avocat pentru a putea face acest proces . Daca ma puteti ajuta , va multumesc frumos anticipat .

gavril

Re: Hartuire morala

Post by gavril » 20 Jul 2012, 01:40

putin probabil sa ai sanse de succes pe temeiul juridic urmarit de tine. o sa cheltui bani destui si posibil degeaba.
sa glumesc putin, eu as fi cerut punerea sub interdictie si il internam fortat. :)

Post Reply