E normal sa platesc avocatul si la rejudecare?

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Guest

E normal sa platesc avocatul si la rejudecare?

Post by Guest » 04 May 2012, 13:16

Intr-un proces pentru partajarea bunurilor comune, am parcurs cele 3 etape : fond, apel, recurs. In recurs s-a luat decizia de retransmitere a dosarului la apel. Am platit avocatul pentru fiecare etapa,iar acum,din aspecte procedurale dosarul se intoarce in apel, trebuie sa platesc din nou onorariul pentru rejudecarea apelului? Va multumesc!

Guest

Re: E normal sa platesc avocatul si la rejudecare?

Post by Guest » 07 May 2012, 12:12

[quote="Vizitator"]Intr-un proces pentru partajarea bunurilor comune, am parcurs cele 3 etape : fond, apel, recurs. In recurs s-a luat decizia de retransmitere a dosarului la apel. Am platit avocatul pentru fiecare etapa,iar acum,din aspecte procedurale dosarul se intoarce in apel, trebuie sa platesc din nou onorariul pentru rejudecarea apelului? Va multumesc![/quote]

-din pacate trebuie sa il platiti din nou pentru ca este vorba de refacerea etapei caii de atac si este obligat conform legii sa depuna o noua imputernicire avocatiala. numai ca daca este corect avocatul nu va mai percepe acelasi onorariu ci va face un nou onorariu mai mic decat cel initial.

Post Reply