DE CIND INCEPE NUMEROTAREA CELOR 10 ZILE PT - RECURS ,

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Guest

DE CIND INCEPE NUMEROTAREA CELOR 10 ZILE PT - RECURS ,

Post by Guest » 26 Apr 2012, 21:17

Buna ziua,
Va rog frumos -un raspuns la intrebarea aceasta =
DE CIND INCEPE NUMEROTAREA CELOR 10 ZILE PT DEPUNERE - RECURS ?? MAI ARE ROST SA DEPUN - RECURSUL??O MINA SPALA PE ALTA //FARA SPAGA - AM SANSE??
Dezbateri neanuntate = 13 april 2012,,Pronuntare SENTINTA/HOTARIRE - fara public//nu am putut participa in - 20 april 2012..Am gasit pe internet in data de 23 april 2012//19,00 - APEL RESPINS - CA NEFONDAT..... Nu mi-a venit Sentinta civila//Hotarirea - acasa,, CE FAC ASTEPT - SA I-MI VINA HOTARIREA ACASA ?? SAU ,,,NUMEROTAREA A INCEPUT DIN DATA PRONUNTARII = 20 APRIL 2012...
APEL - respins ca nefondat?? De ce oare? Pe ce baza mi-au respins APELUL = depus in 12 dec 2011,platit si TJT 425 lei,,= sed nr 1- 03 feb - numai pt comunicare - suplimentare TJT,,,iar eu cerusem - aprobarea efectuarii EXPERTIZEI FINANCIARE = CERUTA SI NEFACUTA DE MIN CINCI ORI LA FOND..
,,la a 2 a sedinta - nu m-am putut prezenta/16 martie 2012,dar - SUPLIMENTASEM ,PLATISEM ALT SUPLIMENT LA TJT DE 1 302 LEI PE - 08 MARTIE 2012,,,IAR A 3 A SEDINTA - DEZBATERI NEANUNTATE,,PE 13 APRIL 2012,SE RESPINGE - EXPERTIZA FINANCIARA,,SI SA DEPUN - CONCLUZII SCRISE -PT 20 APRIL 2012 sedinta cu usile inchise,fara public,,= cind s-a pronuntat -HOTARIREA/SENTINTA DE - PARTAJ BUNURI COMUNE,,,,((CARE ORICUM NU S-A CITIT )).
REZULTAT - APEL NEFONDAT,,,,SENTINTA DIN FOND = COTE EGALE- LA DOBINDIRE ( NU SI LA CELELALTE ETAPE DE DUPA DOBINDIRE = AUTORIZATII,PROIECT,,DEMOLARE SI DE DOUA ORI CONSTRUCTII SEPARAT,IN ANII DIFERITI ) COTE EGALE DECI LA DOBINDIRE - SI ATRIBUIE IMOBILUL CATRE - RECLAMANTA DIN FOND,,CU PLATA UNEI "" SULTE "" CATRE PARAT - SA I-SI CUMPERE - UN SCAUN,,PAPUCI,,CEVA - SI GATA FONDUL;
Va multumesc mult si anticipat

Leon Carmen

Re: DE CIND INCEPE NUMEROTAREA CELOR 10 ZILE PT - RECURS ,

Post by Leon Carmen » 27 Apr 2012, 19:32

Termenul de recurs este de 15 zile de la comunicarea hotararii daca legea nu dispune altfel. Din momentul in care ati primit hotararea acasa aveti 15 zile la dispozitie. Nu intra in calcul ziua cand a inceput, nici ziua cand s-a sfarsit termenul.

Guest

Post by Guest » 28 Apr 2012, 08:51

Va multumesc mult,,DECI SA I-MI VINA ACASA,,

Cuculis

Post by Cuculis » 02 May 2012, 15:56

Si nici zilele nelucratoare nu intra in calcul

Post Reply