CASCO

Asigurari de bunuri si persoane
Post Reply
duu

CASCO

Post by duu » 24 Apr 2012, 20:06

Masina este pe firma, persoana juridica, are CASCO, si avand in vedere ca parbrizul este crapat din cauza unei pietre care a sarit pe drum, vreau sa-l schimb. Am mers la service autorizat de societatea de asigurari si am urmat toate indicatiile lor. Am platit asigurarea. Asiguratorul nu vrea sa-si insuseasca avizul de reparatii, service-ul a schimbat parbrizul dar refuza sa inapoieze masina.
Ce pot sa fac in situatia asta?

Leon Carmen

Re: CASCO

Post by Leon Carmen » 24 Apr 2012, 20:55

Asiguratorul trebuie sa raspunda in scris cu privire la motivele pentru care nu a aprobat avizul de reparatii.
In cazul in care Societatea (asiguratul) dovedeste indeplinirea conditiilor de asigurare, nu are decat sa plateasca reparatia apoi sa se indrepte impotriva asiguratorului cu o actiune in pretentii.

duu

Re: CASCO

Post by duu » 26 Apr 2012, 07:09

De ce sa ma chinui tot eu in instanta, si sa platesc si aceasta reparatie, avand in vedere ca eu mi-am indeplinit toate obligatiile fata de societatea de asigurari? Nu ar trebui sa fie problema dintre cei doi: service - societate de asigurari? Mai ales, ca cei de la service puteau sa astepte pana primeau acordul de la societatea de asigurari si doar atunci sa faca reparatie. In situatia in care eu stiam inainte aveam posibilitatea sa merg la un alt service, care nu are probleme cu aceasta societate.

Post Reply