permis anulat

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
fara

permis anulat

Post by fara » 22 Apr 2012, 21:35

Buna ziua.In data de 8 aprilie 2011 am avut un accident usor,amderapat si amatins un gard din lemn ,proprietara imobilului a chemat Politia prin 112 care m_a depistat cu o alcolemie in aerul expirat de 0,84.In ziua urmatoare am reparat gardul,iar persoana imobilului sia retras plingerea.Eu am refuzat proba biologica.Mi sa deschis dosar penal,fiind judecat pe data de 24 oct 2011 {dupa 6 luni}cind am fost condamnat la 1an si 5 luni cu suspendare si anularea permisului de conducere.Sentinta fiind data pe data de 1 noiembrie.Intrebarea mea este>daca exista vreo posibilitate de a/mi dobindi mai repede de 1an si 5 luni permisul de conducere .Si daca se poate ,CUM.Permisul de conducere fiindumi necesar la serviciu. VA MULTUMESC PENTRU CONSULTANTA ACORDATA!

nicusor_marian

buna

Post by nicusor_marian » 30 Apr 2012, 00:50

si eu am avut un caz de asemenea ca dumnevoastra an2011 mi s a facut dosar penal si cazier .problema este ca prima data trebuie sa asteptati un an si 5 luni pana la terminarea pedepsei dupa care trebuie sa faceti din nou scoala de soferi de la anceput dar asta numai an momentul an care va ajunge acasa hotararea judecatoreasca ca vati facut si terminat pedeapsa iar pe baza acelei hotarari va puteti anscrie din nou la scoala

raaaazvan

Re: permis anulat

Post by raaaazvan » 13 Aug 2012, 18:09

este fals.dvs. Aveti posibilitatea de redobandire a permisului dupa un an de la ramanerea definitiva a sentintei in cazul condamnarii cu suspendare.

Leon Carmen

Re: permis anulat

Post by Leon Carmen » 14 Aug 2012, 08:34

Deoarece permisul v-a fost anulat printr-o hotarare judecatoreasca definitiva pentru savarsirea infractiunii prev. de art. 87 alin. 1 din Oug.195/2002 va puteti prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere dupa un 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare (nov. 2012), conform art. 116-Oug 195/2002.

Post Reply