partaj judiciar mostenire dupa decesul parintilor
partaj judiciar mostenire dupa decesul parintilor
sint in partaj cu sora mea dupa decesul parintilor.tin sa mentionez ca sora mea este avocat si datorita acestui fapt imi creaza tot felul de probleme printe care a vrut chiar sa-mi corupa avocatul. Deocamdata v-as ruga daca m-ati putea ajuta cu un sfat la urmatoarea situatie:la ultima sedinta am cert expert in constructii fiindca sora mea sustine ca ,casa parinteasca mostenita nu este compartimentabila si pentru evaluare in cazul in care nu este pentru a plati sulta fiindca ea a cerut toata casa D-na presedinta aspus ca eu trebuie sa achit o suma de bani reprezentind acontul la inspector fara sa-i spuna si sorei mele acelasi lucru adica sa plateasca si ea acontul.Intrebare:este legal ca numai eu sa platesc inspectorul sau aceste cheltuieli trebuie impartite in doua,la fel cum s-a procedat si cu expertul topograf la impartirea terenului.Mai mult eu mi-am construit o casa de vacanta singur si dupa decesul parintilor ,ea acerut sa fie si aceasta evaluata desi nu face obiectul partajului .Casa de vacanta fiind constrita dupa decesul parintilor.M am mirat ca nici macar aici sora mea nu afost pusa sa plateasca inspectorul ea fiind cea care a cerut evaluarea.MENTIONEZ CA IN TOATE EX.cf casa si teren suntem cota de 1/2 VA MULTUMESC MULT!