Un avocat din Bucureşti mi-a cerut 930.00 ron reprezentând contravaloarea unui bilet de avion pană in ANGLIA(spune el 175 lire).Prima dată trebuia pltit biletul si apoi să vorbim detaliile.Mi-a trimis nr. de cont ,l-am verificat ca este avocat in Bucuresti cu CUI,adresa etc.I-am trimis banii 930.00 ron (am chianta unde scrie si adresa lui de av.)si apoi mi-a mai cerut alti 210 lire ...Am verificat mai bine şi am găsit pe net că sunt si alţii care au păţit la fel ca mine doar că au trimis sume mai mari 700 euro si nu şi-i pot recupera .Am nr. lor de telefon ,am vorbit cu ei.
Cum pot face sa-mi scot banii?Pe numele meu nu sa platit niciodata vreun bilet spre ANGLIA .
La acest nr.de telefon (cel la care mi-a raspuns avocatul) apare pe internet ca se ocupa cu imprumuturi de bani cu acte la notariat si iarăşi cu angajări in străinatate ...dar cu altă adresă de email ,toate inainte de data de 20 martie 2012.
recuperare bani
Re: recuperare bani
Daca ii stiti numele il puteti verifica pe site-ul Baroului Bucuresti:
http://www.baroul-bucuresti.ro/tablou-definitivi, daca nu il gasiti inseamna ca ati fost victima unei escrocherii si ar fi bine sa depuneti la politie o plangere penala pentru inselaciune.
http://www.baroul-bucuresti.ro/tablou-definitivi, daca nu il gasiti inseamna ca ati fost victima unei escrocherii si ar fi bine sa depuneti la politie o plangere penala pentru inselaciune.
Re: recuperare bani
Acest avocat exista (nu stiu daca am voie sa dau nume)are CUI. care mi-a aparut pe chitanta de la banca atunci cand i-am trimis banii in cont reprezemtand echivalentul in lei a unui bilet de avion catre ANGLIA care nu a mai fost cumparat datorita aparitiei unei noi clauze ce nu putea fi indeplinita .A mai cerut 210 lire pentru o asigurare medicala .Un baiat din Satu Mare a trimis tot ce i-a cerut si suma s-a ridicat la 700 euro si tot nu si-a primit banii inapoi.
Fostul ID de unde am copii la ce am comunicat cu el NU MAI EXISTA ! Primesc FAILURE DEMON...not exist.Dar am copii de email cu data unde confirma .
Fostul ID de unde am copii la ce am comunicat cu el NU MAI EXISTA ! Primesc FAILURE DEMON...not exist.Dar am copii de email cu data unde confirma .