probele audio/video la divort
probele audio/video la divort
as vrea sa stiu daca pot folosi probe audio si video intr-un proces de divort daca la primul termen sa dispus de catre judecator audierea unui singur martor si probele cu inscrisuri.Mentionez ca proba audio este realizata inainte de a inainta divortul iar proba video dupa ce partea parata a parasit domiciliu si am surprins-o cu respectiva persoana. pot risca ceva daca folosesc aceste probe?????va rog sa ma ajutati! Multumesc.
Re: probele audio/video la divort
Judecatorul poate incuviinta probe audio si video, insa acestea trebuie sa fie legale (utile - necesare in vederea justei solutionari a cauzei ), pertinente - sa aiba legatura cu respectivul raport dedus judecatii si concludente - adica sa conduca la dezlegarea acestei cauze, la aflarea adevarului. In cazul dvs. instanta s-a limitat la un probatoriu format din inscrisuri si un martor pt ca a considerat suficiente aceste probe.
Si dupa parerea mea depozitia unui martor poate fi suficienta intr-un proces de divort. Divortul se poate pronunta si prin acordul sotilor, pe cale amiabila, fara prea multe detalii legate de viaţa privată, fara ca sentinta sa fie motivata, mai ales daca la mijloc sunt si copii.
Si dupa parerea mea depozitia unui martor poate fi suficienta intr-un proces de divort. Divortul se poate pronunta si prin acordul sotilor, pe cale amiabila, fara prea multe detalii legate de viaţa privată, fara ca sentinta sa fie motivata, mai ales daca la mijloc sunt si copii.