inrebare

Post Reply
Guest

inrebare

Post by Guest » 04 Apr 2012, 21:44

buna seara .am luat impreuna o garsoniera prin credit ipotecar pe care il platesc doar eu cu bani pe care iam muncit in italia .iar el poate sta la mama lui unde este trecut in contract impreuna cu ea.as vrea sa specific ca am acte doveditoare ca eu intretin copii si platesc ratele si el nu contribuie cu nimic.multumesc

chitu carmen

Re: inrebare

Post by chitu carmen » 05 Apr 2012, 10:21

Intentionati sa introduceti cerere de divort si partaj?

Cuculis

Re: inrebare

Post by Cuculis » 05 Apr 2012, 10:33

Avand in vedere ca garsoniera este pe numele amandorura regulile de partaj sunt urmatoarele:
Modalităţile de partaj

în natură, proporţional cu cota-parte a fiecărui coproprietar;

atribuirea întregului bun, în schimbul unei sulte, în favoarea unuia ori a mai multor coproprietari, la cererea acestora;
vânzarea bunului şi distribuirea preţului: vânzarea bunului se face în modul stabilit de coproprietari ori, în caz de neînţelegere, la licitaţie publică, în condiţiile legii, iar distribuirea preţului către coproprietari se va realiza proporţional cu cota-parte a fiecăruia dintre ei.

In cazul imobilelor, efectele juridice ale partajului se produc numai dacă actul de partaj încheiat în formă autentică sau hotărârea judecătorească rămasă definitivă, după caz, au fost înscrise în cartea funciară. Actele încheiate, în condiţiile legii, de un coproprietar cu privire la bunul comun rămân valabile şi sunt opozabile celui căruia i-a fost atribuit bunul în urma partajului.

Guest

intrebare

Post by Guest » 05 Apr 2012, 20:52

buna seara.mai vreau sa specific ca garsoniera unde sta soacra mea este luoata in timpul casatoriei .eu as avea vriun drept.multumesc

Cuculis

Re: intrebare

Post by Cuculis » 06 Apr 2012, 09:09

pe numele cui este luata garsoniera? dati mai multe detalii despre speta ca altfel nu va putem raspunde

Post Reply