divort
divort
Buna seara am o intrebare care sun procedurile pt divort.sunt casatorita de 12 ani am 2 copii fetita are 9 si baiatul 2 si 7 luni .sunt plecata in italia platesc o femeie cara sta cu baiatul si la fata pregatesta 2 mese am si o studenta cara face temele cu ia .si sotul nu contribuie cu nimic eu platesc toate toate facturile si el sta si bea si fumeaza .am si credit la casa il platesc tot eu.pt copii platesc 350 euro ce sfat imi dati astep raspuns urgent MULTUMESC
Re: divort
Cererea de divorț se introduce la judecătoria in raza căreia este ultimul domiciliu comun al soților, iar dacă soții nu mai locuiesc in acel imobil, la judecătoria de la domiciliul paratului. La cerere anexați certificatul de căsătorie in original si certificatele de naștere ale copiilor in copie xerox. Solicitati si partajarea bunurilor comune
Taxa de timbru este de 39 lei pentru cererea de divort iar pentru partaj 3% din valoarea bunurilor.
Taxa de timbru este de 39 lei pentru cererea de divort iar pentru partaj 3% din valoarea bunurilor.