revendicare teren si casa
revendicare teren si casa
bunicul meu a locuit in orasul navodari din 1961 pana in 1985 cand iau fost loate casa si terenul de regimul comunist as vrea sa stiu ce documente ne trebuie pentru a revendica acest teren si casa si daca mai putem face ceva,la casa aceea din navodari nu avea acte pe casa pt ca nu se faceau deoarece cand a cumparat casa aceea zona era in plan de demolare in prezent am putut face rost doar de rol fiscal si plan cadastral de incadrare in zona,decizia prin care iau fost preluat la stat casa si terenul nu se gaseste la primarie si nici nu stim unde sa ne adresam ,cand iau fost luate casa si terenul iau dat un apartament dupa aproximativ un an la dat inapoi nelocuind in el nici aceasta decizie prin care ia fost repartizat apartamentul nu se gaseste la primarie si nu stim unde am putea merge mentionez ca casa ia fost luata in anii1984si in acelasi an iau dat apartamentul .as dori sa stiu daca mai putem face ceva si ce ?si daca da ce documente ne trebuie si de unde le putem scoate?va multumesc mult.ast raspunsul dumneavoastra.nicoleta tarabuta