Discutii privind raporturile de Drept Comercial
-
gemeni72
Cum obtine consilierul juridic debutant calitatea de consilier juridic definitiv?
Are vechime 2 ani, nu a avut indrumator si nu este inscris nici in CCJ.
Eu nu stiu ce raspuns sa-i dau, concret, poate ma ajutati voi!!!!!!!!
Va multumesc!!!!

-
adviser45
Conform Legii 514, te poti inscrie intr-o asoc. profesionala, care nu face decat sa constate in baza cartii de munca ca esti def., si sa-ti scrie asta pe legitimatie.
Practic ma gandeam la ce te-ar ajuta.
Inca ma gandesc.

-
gemeni72
-
norocel
Chiar daca are inscrisa vechimea in carnetul de munca, tot o sa fie ceva probleme pentru ca ar trebui sa dea un examen penru a fi definitivat.
-
gemeni72
-
norocel
Trebuie sa-l accepte !
-
gemeni72
Multumesc pentru operativitate! Tu nu esti la o

?
Felicitari pentru numarul impresionant de mesaje si la mai mare!!!!!!!!

-
norocel
Mi-am baut cafeaua deja
Sa stii ca am perioade in care sunt foarte activ si perioade cand stau linistit.
De obicei intru sa invat si sa-mi clarific problemele pe care stiu ca nu le-am inteles bine sau nu stiu si aflu de pe forum ca am avut o parere gresita.
Inca mai sper sa ajung judecator si cred ca merit pentru ca ma simt bine pregatit, sau, oricum, cu mult mai bine decat majoriatea judecatorilor pe care ii stiu eu.
-
gemeni72
Bafta, multa bafta !!!!!!!!!! Gandesti pozitiv, asta e bine, esti multumit de tine si de prestatiile tale, atunci vei reusi cu siguranta!
Sa fie ceea ce vrei tu cu adevarat!

-
buba
Matanule, cand ajungi judecator , ne dai de stire.
Cat despre CJ , daca ai 2 ani , vei fi primit ca DEFINITIV fara alte povestioare de adormit copiii. Daca nu te primesc faci SCANDAAAL

-
norocel
La cat de destept sunt nu am sanse prea mari ca doar ati vazut cum se face selectia !:-x
Dar daca ajung va imaginati cum il voi avea la degetul mic pe Lupascu?
-
gemeni72
Pentru buba: am un prieten bun, comunic cu el in fiecare zi, dezbatem impreuna unele situatii, cazuri, e foarte bun dnle, il cheama Motonelul Norocel!

[/quote]
-
norocel
-
buba
[/quote]
Bravo tie
Eu am acasa un motan agresiv si cu nazuri , traznit dar simpatic. L-am gasit pe-afara in mijlocul iernii cand am mers cu gunoiul; era pui mic si plangea (urla). In casa, la caldura, ma deranja sicer larma pe care o facea pe langa pubela. L-am dus in casa, l-am spalat, l-am periat , funta rosie i-am legat iar acum el este stapanul.
MORALA Aveti de grija la pisici !!!
-
norocel
Buba, motanul de care vorbesti, te-a cucerit cu acordul tau si nu cred ca regreti!