Buna !
Treaba sta cam asa : pe o strada aglomerata cu vehicule parcate un individ mergea cu masi na inaintea mea cu 20/h.Probabil cauta loc de parcare .Si merge asa cam 300 de m timp in care eu l-am claxonat scurt de 2 ori.Acuma omu' meu s-a enervat si pune o frina in fata mea.Frinez si eu fara sa-l lovesc.Dar da el in spate 30 de cm , ma atinge si pretinde ca l-am lovit.Ne-am dat jos, ne-am uitat la masini se ia si pleaca fara nici o vorba .N-am vorbit nimic de avarii sau ceva in genul.Nu stiu sa aiba.
Peste o luna sint chemat la Politie (m-am dus fara masina find in timpul serviciului) si acolo imi dau seama cum stau lucrurile : ala care era in masina lucra la procuratura si-si pusese pilele in functiune .Politistul era chitit pe mine.Nu mi-a prezentat nimeni nici o proba : dar s-a decis amendarea mea pt : ca l-am lovit din spate+ ca nu m-am dus la Politie sa anunt + ca l-as fi injurat .Si pretindeau exitenta unor avarii.NU exista dovezi ca nici una din astea , n-am recunoscut nimic pentru ca e o pura razbunare a unui nebun cu putere.Mi s-a suspendat permisul+2400 Roni amenda.Barbar ; dar asa e daca esti procuror sau cine stie ce mai e.
Acuma eu am contesta treaba asta , mi-am luat si avocat dar asta ..e cam ciudat.Pretinde ca aici nu e ca la penal , adica sa ti se dovedeasca vinovatia ci exact invers : ca la Inchizitie trebuie sa dovedesti ca esti nevinovat.Adica sa aduci martori care nu exista etc,...etc.
Repet :probe de nici una :nu masina lovita(poate i-o fi dat o dovata pentru vreo zgirietura inchipuita) , nu martori ca l-am injurat etc.
Avocatul imi spune ca trebuie sa fac proces penal daca vreau mai mult.
suspendare permis , abuz politenesc
Re: suspendare permis , abuz politenesc
Buna ziua,
In primul rand avocatul dumneavoastra probabil a ratat cursul de drept civil in facultate. Buna credinta se prezuma pana la proba contrarie. Asa ca in situatia in care nu va dau castig de cauza in civil va puteti indrepta cu un proces in penal. Dar ce probe au depus la dosarul civil? Vi s-a comunicat plangerea?
In primul rand avocatul dumneavoastra probabil a ratat cursul de drept civil in facultate. Buna credinta se prezuma pana la proba contrarie. Asa ca in situatia in care nu va dau castig de cauza in civil va puteti indrepta cu un proces in penal. Dar ce probe au depus la dosarul civil? Vi s-a comunicat plangerea?