SALARIZARE???!!!!
SALARIZARE???!!!!
as dori sa stiu daca,in conditiile specificate de legile in vigoare,este legal ca,salariul net pe ca il primesc lunar,este de cca 350-370 ron lunar,in conditiile in care lucrez in comert. mai exact,lucrator comercial la o societate de cooperatie ce are specific comertul,iarasi aici,in nici un caz nu se poate vorbi salariul de baza sau salariul minim pe economie. si unde mai spui ca suntem in 2012 cand am cerut sa mi sa explice,mi s a spus ca este totul perfect legal,caci este o altfel de salarizare in acest sistem...ceea ce ma mirat!!! as vrea sa stiu daca este legal sau nu si ce trebuie sa fac. va multumesc si astept raspunsul DUMNEAVOASTRA.
Re: SALARIZARE???!!!!
De obicei, pentru astfel de salarii se cer studii superioare! 
Nu ai scris nimic despre ce fel de contract de munca ai, sens in care nu cred ca ai sa primesti un raspuns exact. Probabil ai auzit de salariul minim pe economie. Ei bine, in momentul asta e cam 700 lei brut. Asta ar veni cam 530 virgula ceva bani in mana. Asta daca ai norma intreaga..

Nu ai scris nimic despre ce fel de contract de munca ai, sens in care nu cred ca ai sa primesti un raspuns exact. Probabil ai auzit de salariul minim pe economie. Ei bine, in momentul asta e cam 700 lei brut. Asta ar veni cam 530 virgula ceva bani in mana. Asta daca ai norma intreaga..