Buna ziua...nici nu stiu cum sa incep ca povestea este luna...deci acum 4-5 ani a venit un asa zis prieten la mine care lucra in domeniul imobiliar si mi a sugerat sa cumpar terenuri si sa le dam mai departe,zis si facut,am luat am vandut terenuri eu veneam cu bani si el se descurca cu absolut toate treburile vanzator-cumparator-cadastru-notariat etc. si profitul il imparteam jumate,dupa ceva timp adica acum 2-3 ani am zis sa iau un teren pentru parinti sa isi faca casa...versatu de amic mi-a aratat un teren bine situat si mare ca mp, in valoare de 30 de mii de euro(ma aburit,si eu mergand pe incredere in el l am luat) ne am continuat treburile vanzari-cumparari,pana intr o zi cand m am trezit cu un nene la usa caruia i am vandut un teren...si supriza mare "prietenul" ia aratat terenul omului dar numai ca terenul nu era acolo situat ci in alta parte,am ramas masca(de felul meu sunt mai legist si cu frica lu Dumnezeu) imediat am fost a doua zi de m am interesat unde este situat terenul pentru parinti si inca 2 pe care le am luat pe parcurs si erau de vanzare..si bomba ce mai mare a fost ca niciunul dintre ele nu erau situate unde mi a aratat respectivul,am discutat cu toti cu care am facut tranzactii si cu cei cu care stiam eu ca mai vindea separat de mine (ca mine "prietenul "mai avea 2 baieti cu care lucra acelasi still ca si mine).Pana la ora actuala suntem 5 insi inselati de acest individ.Eu niciodata nu am fost sa arat cumparatorului unde este terenul..am mentionat si mai sus acest individ se ocupa de tot..pe mine ma suna hai sa vindem un teren si ne intalneam la notariat....si cand cumparam venea doar el fara vanzator sa imi arate terenul,si mai tind sa cred ca si notariatul (adica fiul notarului)il ajuta cu ceva ca absolut toate tranzactiile pe care le face le face la acest notariat.(ca de exemplu acest teren de 30 de mii unde este el situat cu adevarat valoreaza 10 mii,si cred ca au fost sute de tranzactii cu sume deasta....acel notar nu are si el o grila cat face terenul in zona lui?)
Am fost la 2 avocati care mi au zis ca legal nu avem ce sa ii facem.
Acum intrebarea mea este chiar au dreptate domnii avocati nu exista nici o metoda pentru a ne recurera bani(eu inca sper) si puscarie pentru acest individ.
Scuzati-mi romanul..am vrut sa fiu cat mai explicit.
Daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa l mute.
Multumes,o zi buna.
inselatorie cu teren.
Re: inselatorie cu teren.
Buna ziua,
Ar trebui in primul rand sa ii faceti o plangere penala pentru inselaciune. Sa inteleg ca nu incheiati ante contrat de vanzare-cumparare?
Ar trebui in primul rand sa ii faceti o plangere penala pentru inselaciune. Sa inteleg ca nu incheiati ante contrat de vanzare-cumparare?