Ordonanta presedentiala-relatii personale cu minorul

Familiei
Post Reply
tibimarin

Ordonanta presedentiala-relatii personale cu minorul

Post by tibimarin » 25 Feb 2012, 19:26

Sotia a deschis actiune de divort, fondul se va judeca in octombrie 2012.
Eu doresc incredintarea minorului (aici este o poveste mai lunga, consider ca as avea ceva sanse). Am strans o parte a probelor si pentru restul trebuie sa mai astept cel putin cateva luni.
...............................................
Ca sa-si pastreze sansele nealterate, sotia s-a gandit sa ma oblige sa accept o preschimbare a termenului de judecata. Un termen foarte apropiat.
Sotia are o tulburare paranoida de personalitate (nu pot proba, din pacate), asa ca nici nu intuiti de cate este in stare...
A inceput prin fel de fel de sicane la vizitarea minorului, si mai nou m-a anuntat ca nu ma va lasa sa-l mai vizitez. Daca inainte mi-l dadea la telefon, acum nu mai pot comunica nici astfel cu el.
As dori sa recurg la o ordonanta presedentiala pentru reglementarea modului in care voi avea relatii personale cu minorul pana la judecarea fondului.
Intentionez sa-l iau la mine in prima si ultima saptamana din luna, etc...
Consider ca mi se incalca dreptul la viata privata, prevazut de art. 8 al Conventiei pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor fundamentale.
Intrebare: este suficient articolul mentionat?
Este suficient sa povestesc cum se intampla lucrurile si sa chem la interogatoriu parata sau trebuie sa ma gandesc si la alte mijloace de proba?
Multumesc cu anticipatie

Post Reply