recuperare drepturi salariale - firma in insolventa

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
gociu-traian-32

recuperare drepturi salariale - firma in insolventa

Post by gociu-traian-32 » 21 Feb 2012, 14:53

Buna ziua as vrea sa stiu daca am nevoie de avocat pentru a ma inscrie la masa credala pentru recuperarea drepturilor salariale, tinand cont ca am lucrat pana de curand la o firma care a intrat in insolventa.
Mentionez ca suntem peste 1500 de persoane in aceeasi situatie, insa mi s-a spus ca fostii angajati vor fi luati automat in considerare pentru recuperarea drepturilor salariale si au intaietate.
Credeti ca ar trebui sa astept sa se termine procesul de insolventa, sau ar fi mai bine sa angajez un avocat care sa se ocupe de proceduri?

Cuculis

Re: recuperare drepturi salariale - firma in insolventa

Post by Cuculis » 22 Feb 2012, 10:42

Ar fi bine sa va angajati un avocat care sa tina verifice ce va face lichidatorul judiciar in dosar sa nu aveti vreo surpriza. Toate crenatele se inscriu la masa credala prin cerere la care trebui achitata o taxa de inscrie la asa credala. Avem un dosar asemanator cu situatia dumneavoastra in insolventa MiC.RO si procedam pt clientii nostri la fel

Old_Sam

Post by Old_Sam » 29 Feb 2012, 16:39

Nu am mai primit salariul de 10 luni pentru ca firma la care am lucrat a intrat in insolventa , si sunt inscris la masa credala . Am fost convocat sa votez cu privire la instituirea raspunderii conform art. 138 din legea insolventei . Cum am sfatuiti sa procedez pentru a- mi recupera banii???
Multumesc

Cuculis

Post by Cuculis » 01 Mar 2012, 11:29

Va sfatuiesc sa va angajati avocat

Post Reply