pedeapsa Germania

Discutii privind procedura penala
Post Reply
georgel02

pedeapsa Germania

Post by georgel02 » 17 Feb 2012, 21:32

Buna ziua, as vrea sa stiu ce pedeapsa risca sotul meu care este acuzat de comert cu lucruri furate. La inceputul lunii decembrie sotul a plecat sa lucreze in Franta.Cineva i-a oferit posibilitatea unui castig rapid, convingandu-l ca riscurile sunt mici: amenda sau retinere pt 1 zi.Mentionez ca este sofer si a fost rugat sa transporte cu o dubita niste cauciucuri in Romania.A fost oprit in Germania si retinut,a fost dus la politie si in fata unui translator fara avocat mi-a spus ca a fost retinut pentru(comert cu lucruri furate). de atunci a avut 2 termene,odata nu s-a prezentat avocatu iar a doua oara nu a venit translatoru si de 2 saptamani de la ultima infatisare nu i-a mai venit nimic instintare sau un nou termen. mentionez ca nu are antecedente penale. Nu stiu care e situatia lui, daca o sa fie judecat si cand o sa fie ptr. ca au trecut 2 luni si 2 sapt.de cand este retinut si mai ales ce pedeapsa risca?Are avocat din oficiu care acum 2 saptamania fost la el spunandu-i sa schimbe declaratia ca ceva nu se potriveste in dosar si ca a vorbit cu judecatorul sa-i dea cu suspendare, daca schimba declaratia.Nu a acceptat, este bine sau nu.P.S.avocatul nu trebuia sa-l instiinteze pentru ce este acuzat si ce incadrare are.Va multumesc.

Post Reply