Fals sau nu?!

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Dragos_Mangalia

Fals sau nu?!

Post by Dragos_Mangalia » 16 Feb 2012, 08:42

Buna ziua.Lucrez la o firma de mai multi ani iar in ultima perioada am avut divergente in vederea salarilor.(adica nu erau platie)Am avut o sedinta cu conducera la care m-i s-a zis ca daca nu imi convine situatia de fata ma dau in somaj.Si binenteles am ales somajul.Cand am primit actele de somaj am constatat ca in ultimii doi ani m-i s-a schimbat de mai multe ori contractul si chiar am fost angajatul mai multor firme(la 2h , 6h , 4h )...si precizez ca atat contractul cat si actele aditionale ... etc au fost semnate de altcineva.Si vina a fost recunoscuta dar mi s-a spus ca firma nu sta in loc de o semnatura si ca drept urmare mi s-a si anulat decizia prin care eram dat in somaj.Ce am de facut atat in ami recupera datoria cat si a reclama aceste "falsuri in acte" ca nu stiu cum sa le denumesc. Multumesc

Av Emil Tatu

Re: Fals sau nu?!

Post by Av Emil Tatu » 23 Feb 2012, 08:59

Societatea poate fi actionata in instanta pentru plata drepturilor salariale, si de asemenea, daca cunoasteti autorul falsului puteti formula plangere penala pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata.

C_A_Coltuc

Re: Fals sau nu?!

Post by C_A_Coltuc » 24 Feb 2012, 10:09

Chemati in judecata cat mai repede

Post Reply