Fals sau nu?!
Fals sau nu?!
Buna ziua.Lucrez la o firma de mai multi ani iar in ultima perioada am avut divergente in vederea salarilor.(adica nu erau platie)Am avut o sedinta cu conducera la care m-i s-a zis ca daca nu imi convine situatia de fata ma dau in somaj.Si binenteles am ales somajul.Cand am primit actele de somaj am constatat ca in ultimii doi ani m-i s-a schimbat de mai multe ori contractul si chiar am fost angajatul mai multor firme(la 2h , 6h , 4h )...si precizez ca atat contractul cat si actele aditionale ... etc au fost semnate de altcineva.Si vina a fost recunoscuta dar mi s-a spus ca firma nu sta in loc de o semnatura si ca drept urmare mi s-a si anulat decizia prin care eram dat in somaj.Ce am de facut atat in ami recupera datoria cat si a reclama aceste "falsuri in acte" ca nu stiu cum sa le denumesc. Multumesc
Re: Fals sau nu?!
Societatea poate fi actionata in instanta pentru plata drepturilor salariale, si de asemenea, daca cunoasteti autorul falsului puteti formula plangere penala pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata.