Am nevoie urgenta de un sfat va rog!

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
jasmy131107

Am nevoie urgenta de un sfat va rog!

Post by jasmy131107 » 15 Feb 2012, 22:10

Buna seara .Soacra mea a facut in urma cu 10 ani un abonament la connex in 2002.Dupa 4 luni a fost furat telefonul in care era si cartela de abonament.I-a venit o factura de 1 milion 850 dar a refuzat sa o plateasca precizand la momentul respectiv ca nu are acesti bani.A fost somata cateva luni in final a platit toata suma si se parea ca s-a terminat tot.In anul 2004 un anume executor judecatoresc Dumbrava a instiintat-o ca este datoare cu 27 de mil la connex si ca trebuie sa plateasca si ma rog tot felul de amenintari ca ii ia casa si altele.A aratat chitanta de plata a facturii dar a zis ca mai are de plata contravaloarea contractului si cheltuielile de judecata asadar suma de 27 de milioane.Ea a zis clar ca nu are ca e foarte mult si ca deja a platit ce trebuia (factura).Atunci executorul i-a propus sa plateasca contravaloarea abonamentului adica 6 milioane, 3 milioane cheltuielile de judecata si daca o fi si onorariul lui si a asigurat-o ca se va termina tot va scapa de datorie.A platit suma de 9 milioane iar pentru onorariu el trebuia sa o sune si sa i zica suma si cand sa faca plata.De sunat nu a mai sunat au trecut de atunci 8 ani si in decembrie i-a venit o hartie,nu stiu exact ce , precum ca mai are de plata 25 de milioane.Din luna ianuarie au inceput sa ii opreasca cate 3 milioane din pensie.S-a dus la banca sa vada ce se intampla de are asa putini bani in cont si i s-a spus ca atat a depus casa de pensii.A fost la acest domn Dumbrava cu hartia din decembrie el a sustinut ca a instiintat-o in fiecare an si ca ea a semnat ca a luat la cunostinta.I-a arat niste hartii din 2005 ,2006 si ma rog pana in 2011 pe care el zicea ca sunt semnate de ea.Dar semnatura nu este clar a ei ea nu a semnat niciodata nimic.I s-a pus propire pe pensie nu intelege nimic nu stie unde sa se duca ce sa faca carui organ de lege sa se adreseze bani de avocati nu are pensia ei este deja destul de mica si plus de asta domnul acesta executor i-a propus iar un targ sa lase sa i se opreasca din pensie pana in martie si apoi gata garanteaza el ca a scapat de datorie.Va rog din suflet sa ma ajutati nu inteleg in baza caror acte s-a pus propire pe pensie casa de pensii nu a anuntat-o ce fel de situatie este ca eu cred ca este escrocherie fals nu stiu ce sa zic.Peste 5 ani se va trezi ca ii ia casa ca ea a semnat nu stiu ce si ii arata hartii false?Cum se poate rezolva asa ceva ce solutii exista?Va multumesc anticipat .

jasmy131107

Re: Am nevoie urgenta de un sfat va rog!

Post by jasmy131107 » 17 Feb 2012, 10:57

Va rog daca ma poate indruma cineva astept cu nerabdare un raspuns.Va multumesc!

Cuculis

Post by Cuculis » 17 Feb 2012, 10:59

trebuie sa ia legatura cu executor i sa mearga sa faca o cpoie dupa dosarul de executare. Dupa care poate face contestatie la executare daca se mai afla in termen si daca indeplineste conditiile

Guest

Post by Guest » 17 Feb 2012, 11:06

Dar aceasta contestatie unde trebuie facuta?Dumneavoastra considerati legal ce a facut acest domn?Si ma intreb ii va da copie dupa executare e obligat sa ii dea?

Cuculis

Post by Cuculis » 17 Feb 2012, 11:26

Contestatia trebuie facuta la instanta unde a fost dat titlu executoriu. Ar trebui sa mergeti acolo la instanta si sa faceti o cpoie dupa dosarul acela. Asa o sa vedeti ce a depus executorul in dosar si vedeti si prima hotarare

Post Reply