BANCA nevoi personale AJUTOR!!!

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
okey

BANCA nevoi personale AJUTOR!!!

Post by okey » 15 Feb 2012, 14:12

in 2007 am facut imprumt bancar la banca X in baza buletinului fara giranti ,ipoteci etc .In 2008 am facut refinantare la imprumut si tot in 2008 am facut un imprumut bancar la banca Z pt achizitionarea unui logan cand veam salarii bune si servici, Am platit ratele pana in 2011 luna august , rata la banca Z o plateste fica mea iar eu la banca X.In 2011 iunie am ramas fara servici fiind implicat intr-un accident rutier [ penal ].in iulie 2011 am vandut apt pesrsonal avand nevoie de bani pt proces pt av , expertize si nevoi personale nemai avand servici atat eu cat si sotia care nu are nici un venit fiind bolnava .Am luat legatura cu bancain septembri 2011 explicand ca am ramas fara servici si nu pot sa mai acopar toata rata , banca mi-a propus ca timp de 1 an sa platesc numai dobanda prelungind contractul bancar cu 2 ani . Fac tot posibilul sa platesc in continuare dobanda la banca X .[ pe apt am luat decat 60000 ron ] auto este gaj la banca Z pana la ultima rata contractuala adica pana in 2017 . In afara de masina nu mai am nimic personal pe numele meu sau al sotiei . Intreb daca pe parcurs nu mai pot platii banca X ce pot patii ?tinand cont ca am platit ratele si dupa ce am vandut apt deci nu am fost rau platnic [ eu fac tot posibilul sa nu creez probleme dar cred ca va venii timpul sa nu mai pot plati d-ne fereste ]Acum stau la fratele meu impreuna cu sotia si traim din somajul meu .Va rog ajutati-ma cu un raspuns

Post Reply