Salut ,sunt un baiat intreg din fericire, am un proces cu 3 indivizi periculosi, sa va povestesc cele ce mi sa intamplat. Aflanduma intr-o seara intrun bar de haiduci la tara , acesiti trei primitivi ma au distrus ma au bagat in spital, am 50 de zile ingrijiri mi au rupt capul, acum au trecut 1 si3 luni dosarul e ramas tot in mocirla la tara acolo e tinut de rate porci ce o fi pe acolo , finalmente am primit un raspuns de la parchetul suprem ca am ajuns acolo acesta scriindumi ca sau trimis actele tot la tara la tribunalul de zona , acum intrebari. daca dosarul e la pol ce se intampla daca certificatul a ajuns si la judecator ? Cat mai dureaza bancul asta ca ma am saturat ?
Noroc ca nu mai stau prin mocirla sunt in Europa dar imi iubesc tara pacat ca e populata de oameni rai. Daca la proces merge decat avocatul meu e vreo problema?
Sincer sa fiu ma tem nu vreau sa mai ma cobor la mintea lor nu vreau sa ii mai ii zaresc . datimi si mie ceva indicati va multumesc cu resect.
Bataie primita in bar
Re: Bataie primita in bar
Daca aveti un avocat nu este nevoie sa mai mergeti si dumneavoastra. Daca s-a terminat cerctarea penala si s-a trimis dosarul in instanta ( la tribu nalul dupa cum ati spus dumneavoastra) trebuie sa il intrebati pe avocatul dumneavoastra cand aveti termen.