Patronul nu ne mai primeste la servici
Patronul nu ne mai primeste la servici
Lucrez la o firma din 09/06/2011. In prezent sunt acasa atat eu cat si colectivul din data de 20/12/2011. Salariile sunt restante din data de 2 /12 /2011 Patronul cat si secretara refuza sa ne raspunda la telefon sau mesaje sa ne comunice cand vom primi salariile si daca mai figuram ca angajati. Mentionez ca nu suntem in concediu fara plata sau de odihna , si nici in somaj tehnic. Neam saturat sa asteptam asa fara sa primim nici un raspuns , nici bani, si sa nu stim daca ne putem angaja in alta parte daca noi figuram ca angajati la aceasta firma. Va rog sa-mi spuneti daca este legal asa ceva?!;si daca merita sa-l dam in judecata !?,,(de sarbatori nea promis ca ne da salariul, iar cand ne-am dus la firma si asteptam la usa inchisa cu lacate banii nostri munciti ne-a transmis telefonic printr-o colega sa mergem acasa ca nu au de unde sa ne plateasca pe motiv ca marfa produsa de noi a fost refuzata fiind defecta, cu toate ca marfa nu mai era in interiorul firmei.) Va multumesc din suflet.
Re: Urgent
Este ilegal asa ceva. Nu au dreptul sa faca asta. At trebui sa notificati Inspectoratul teritorial de munca