Buna ziua,
Am si eu nevoie de sfatul dumneavoastra.
Pe data de 9 martie 2011 a avut loc un accident rutier care s-a soldat cu moartea tatalui meu. Dansul se deplasa pe marginea drumului, in aceeasi directie cu autoturismul, intr-o comuna marginasa Bucurestiului si a fost lovit din spate. Mentionez ca era un drum de tara, fara trotuar, iar tatal meu era in afara carosabilului, pe pamantul de langa drum.
Martorii au aparut dupa impact, la cateva secunde. Acestia sustin ca vinovatii au oprit la mare distanta dupa ce a avut loc impactul. De asemenea ei sustin ca acestia au mutat masina si chiar au incercat sa-mi mute tatal de pe pamant pe asfalt, probabil pt a falsifica dovezi.
In dosar nu apar decat declaratiile faptasilor, dar martorii sunt dispusi sa declare ce au vazut la tribunal.
Va ajuta asta la concluzionarea intamplarilor?
Imi puteti spune, va rog frumos, care sunt etapele procesului? Cum se va desfasura si ce sanse considerati ca am de castig?
De asemenea vreau sa precizez ca cei ce au comis fapta detin functii in cadrul MAI.
Multumesc!
Accident rutier
Re: Accident rutier
Buna ziua, cauza dumneavoastra, pare a fi una cat se poate de complicata, din cate inteleg s-a dispus trimiterea in judecata a inculpatului pentru omor din culpa, asadar exista indicii/probe care atesta vinovatia inclulpatului. Este un lucru exceptional ca aveti martori care sa ateste cum au stat lucrurile insa in acest caz reconstituirea si expertiza joaca un rol extrem de important.
Cat priveste sansele de castig, ar fi neprofesinonist un pronostic, va recomand sa angajati un avocat pentru a-si putea da cu pararea.
Pentru mai multe informatii ma puteti apela la nr.0742217575.
Cat priveste sansele de castig, ar fi neprofesinonist un pronostic, va recomand sa angajati un avocat pentru a-si putea da cu pararea.
Pentru mai multe informatii ma puteti apela la nr.0742217575.