Despre asigurari ar insemna o discutie interminabila. Pt inceput as dori sa propun un chestionar - veti zice ca am boala chestionaritei - si n-as fi prea :o dar cred ca este necesar sa vedem cata amploare are fenomenul si care este starea de spirit.
Eu consider ca asigurari sunt esentiale, mai ales coroborate cu pensiile private.
Las usa deschisa intrebarilor/disputelor si poate chiar comparatiilor obiective intre diferite programe de asigurari in special de persoane si imobile.
Despre asigurari
Eu mi-am facut o asigurare de viata de tipul pensie privata la compania AIG. Consider ca este importanta pentru mine pt ca sunt unic intretinator de familie si daca oricum ne-am "obisnuit" sa platim rate pt diferite bunuri pe care le cumparam, si care nu intotdeauna sunt chiar necesare,macar asa voi avea niste venituri in plus la pensionare. Pe de alta parte, mi-am luat si optiunile suplimentare (accidente, concediu de boala, spitalizare, exonerare) care de asemenea imi vor fi de folos in caz de "doamne fereste" evenimente neplacute. Nu imi este usor sa platesc ratele anuale dar ma voi descurca cumva.