Intrebare...referitoare la un divort..

Familiei
Post Reply
retal

Intrebare...referitoare la un divort..

Post by retal » 19 Mar 2005, 15:30

Exista cumva posibilitatea ca judecatorul sa dea sentintadefinitiva si irevocabila pe loc ...in cazul unui divort prin acordul partilor in care si sotul si sotie sint interesati sa termine divortul cit mai repede ...si in cazul in care judecatorului i se prezinte declaratie de renunt la apel ?

Gerti

Post by Gerti » 19 Mar 2005, 21:57

LOOOOL, cam grabiti sotii astia ! irevocabila "pe loc" cum spui tu :grin: se da doar daca nu au plozi :) au peste 1 an de cas. si exista desigur acordul lor. dar tot astepti macar o sapt. motivarea. ce spui tu probabil este vorba de divort din cupla comuna chiar daca se judeca la primul termen, tot ti-o da cu apel, si in baza declaratii lor de renuntare la apel se pune stampila cu mentiunea definitiva. pe vremuri am incercat si eu strategia lui 267 c.p.c. in chiar sedinta cu pricina, dar, vezi tu, pronuntarile le gasesti mai mult la condica asa ca "impricinatii" s-au prezentat dupa la jude cu cereri de renuntare si s-a rezolvat.

wittmann

Post by wittmann » 20 Mar 2005, 19:20

Nu cumva sentinta in divortul bazat pe acordul partilor este definitiva si irevocabila? Eu parca asa stiam... :?:

Post Reply