As dori un sfat daca se poate in legatura cu o intamplare care s-a consumat in urma cu ceva ani de zile .Am fost intr-un barunde am jucat la jocuri de noroc , m-am enervat pentru ca am pierdut relativ multi bani si fiind m-ai impulsiv am spart vreo 2 aparate de joc si parca o sticla de suc si o scrumiera ...barul respectiv avea asigurare la Omniasig si aceasta societate a platit 3.000 lei daune . Acum Omniasig mi-a facut plangere penala . Suma mi se pare aberanta , nu am de gand sa platesc , momentan nu am nici un venit . Care sunt urmarile penale ale acestei fapte si ce pot face in aceasta situatie ?
Va multumesc
plangere penala Omniasig
Re: plangere penala Omniasig
Ai un termen de comparatie?
alt forum sau altceva?
da-mi un ex de forum mai bun?
alt forum sau altceva?
da-mi un ex de forum mai bun?
cozmin30 wrote:As dori un sfat daca se poate in legatura cu o intamplare care s-a consumat in urma cu ceva ani de zile .Am fost intr-un barunde am jucat la jocuri de noroc , m-am enervat pentru ca am pierdut relativ multi bani si fiind m-ai impulsiv am spart vreo 2 aparate de joc si parca o sticla de suc si o scrumiera ...barul respectiv avea asigurare la Omniasig si aceasta societate a platit 3.000 lei daune . Acum Omniasig mi-a facut plangere penala . Suma mi se pare aberanta , nu am de gand sa platesc , momentan nu am nici un venit . Care sunt urmarile penale ale acestei fapte si ce pot face in aceasta situatie ?
Va multumesc
Vei fi excutat silit. Daca nu ai bunuri proprii care sa poata fi vandute la licitatie pentru acoperirea datoriei, vei fi urmarit atunci cand iti vei gasi un loc de munca si vei inregistra venituri. Vei avea cazier fiscal, acest lucru putandu-ti dauna in eventualitatea gasirii unui loc de munca. Mai bine imprumuta-te de la mama, tata, vecini, etc si plateste, pana nu cresc si mai mult datoriile: dobanzi + cheltuieli de judecata + cheltuielile ocazionate de executarea silita. Nu te amagi: Omniasig te va da in judecata pentru recuperarea creantei.
nu este chiar problema de bani ci de valoare . pentru o bucata de sticla cu diametru de 40cm nu pot sa platesc 3000lei in aceasta viata. Omniasig ma va putea da in judecata evident ...dar doar pe civil ...