partaj - apartament cu credit
partaj - apartament cu credit
Am divortat, avem un copil major caruia i-am trecut un apartament cu 2 camere pe numele lui, platesc pensie de intretinere deoarece este la facultate. Pana aici, totul e corect. Avem un apartament cu 4 camere pe numele meu si al fostei sotii dar a fost cumparat prin credit ipotecar - imprumut pe numele fostei sotii (eu sunt coplatitor). Pana in august anul 2004 platile le-am facut impreuna, in septembrie am intentat divort, in februarie am terminat cu divortul. Din perioada septembrie pana in prezent ea a suportat platile. Ea locuieste in apartament eu in gazda. Tinand cont ca pentru avansul de cumparare si renovarea apartamentului eu am avut o cota mult mai mare deoarece am adunat banii lucrand in strainatate, valoarea apartamentului este de 40.000 de euro fata de 15.000 de dolari la cumparare, cum ar trebui sa procedez pentru a castiga contravaloarea a jumatate din apartament la valoarea lui reala si nu de cumparare? Ea nu vrea sa renunte la apartament si nici bani nu cred ca are. Multumesc frumos pentru ajutor.