Reusita in cariera!!2005
Reusita in cariera!!2005
M-am gandit la un chestionar care sa spuna adevarul despre starea de fapt in justitia romaneasca 

draga dellutza chestionarul asta se doreste a fi un barometru al parerilor membrilor acestui site, care reprezinta cel putin 90%, cantitativ si ca orientare morala si atitudinala, masa juristilor - intelegand prin asta de la studenti la Drept pana la dr. in drept - Ori daca nici juristii - partea vie si insufletita a justitiei - nu mai constitue un etalon pt starea justitiei, atunci chiar nu mai stiu cine ar fi mai potrivit... :)
Iar un principiu de baza al medicinei spune ca poti trata o boala dupa ce au recunoscut-o/diagnosticat-o. Ori a recunoaste deficientele unui sistem nu inseamna automat a le accepta/promova/utiliza. Si trebuie sa recunosti ca doar asa putem ,,trata,, acest sistem de justitie.
NU stiu daca il putem vindeca, din pacate, deocamdata
Iar prin spaga ma refer si la $$$$$...$$ necesari pt fietece semnatura/recomandari/liste/etc necesare in orice etapa a carierei de jurist in orice forma, din pacate
Iar un principiu de baza al medicinei spune ca poti trata o boala dupa ce au recunoscut-o/diagnosticat-o. Ori a recunoaste deficientele unui sistem nu inseamna automat a le accepta/promova/utiliza. Si trebuie sa recunosti ca doar asa putem ,,trata,, acest sistem de justitie.

NU stiu daca il putem vindeca, din pacate, deocamdata

Iar prin spaga ma refer si la $$$$$...$$ necesari pt fietece semnatura/recomandari/liste/etc necesare in orice etapa a carierei de jurist in orice forma, din pacate

Bineinteles ca teoretic performantele individuale sunt cele care conteaza cel mai mult. Din pacate, pentru a demonstra teoreticul, practica ne impune sa apelam si la celelalte doua variante: pilele si spaga. Ma refer cu precadere in domeniul avocatial. asta e. nu prea poti sa reusesti sa patrunzi altfel in breasla asta. as vrea sa ma contrazica cineva si sa ma faca sa cred ca ma insel.