Help me!

Discutii privind procedura penala
Post Reply
etoile839

Help me!

Post by etoile839 » 21 Jan 2012, 18:50

Buna ziua! Ma numesc Ana Maria si as dori sa va impartasesc o intamplare nu tocmai fericita. In urma cu 6 luni,matusa mea a fost arestata,pe motiv de inselaciune,deoarece organele de specialitate au considerat ca ea este persoana care semana cu autoarea reala a infractiunii,desi ea locuieste in Corbii Mari,iar persoana care a savarsit intr-adevar fapta se afla in Targul Secuiesc. Mai mult,instanta i-a respins recursul,neluand in calcul nicio proba. Exista fotografii cu vinovata, surprinse de camera sucursalei bancare. Pot afirma ca am vazut pozele,iar persoana nu seamana cu matusa mea-singurele similitudini constau in culoarea parului si modul in care acesta este prins. Unchiul meu a invocat interventia persoanelor de specialitate,pentru reconstituirea actului. Nimeni nu este dispus sa rezolve cazul. Mi se pare strigator la cer ca o persoana sa se afle in arest pentru o fapta necomisa. Daca se poate,as dori sa ma ajutati cu un sfat sau raspuns. Unchiul meu este disperat. Va multumesc.

C_A_Coltuc

Re: Help me!

Post by C_A_Coltuc » 22 Jan 2012, 10:32

Trebuie vazut dosarul de un avocat.Problema este destul de delicata intrucat vad ca a si pierdut.

Post Reply