Daca unul dintre garanti nu a semnat contractul bancar se poate incepe executarea silita asupra imobilului ipotecat. Imprumutul s-a acordat fara semnatura mea. Banca a venit la mine dupa patru ani de la incheierea contractului ca sa semnez ca garant, eu fiind trecut la acea vreme in contract ca garant fara sa stiu. Bineinteles ca i-am trimis la plimbare. In perioada aceasta de patru ani de zile ipoteca a fost schimbata de pe un teren pe casa unui prieten al meu decedat tot fara sa stiu. Contractul de ipoteca a fost semnat de sotia acestuia ramasa in viata. A semnat pentru ca a vazut numele meu in contractul bancar, dar nu s-a uitat si la semnaturi. Abia dupa ce m-a intrebat a vazut gafa pe care a facut-o. S-au implinit trei ani de cand nu au mai fost achitate rate la imprumut. Sotia prietenului meu decedat a fost pacalita.
Ce se poate face ca sa ridice ipoteca de pe casa in asemenea situatie? In contractul bancar scrie ca este valabil numai cu semnatura tuturor partilor implicate. Contractul de ipoteca este semnat de titularul imprumutat, banca si sotia prietenului meu. Mai poate fi casa executata silit? Grea poveste. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?
despre executarea silita a imobilelor ipotecate.