Am o problema destul de nasoala si nici nu stiu de unde sa o incep.
O societate comerciala, nu a platit taxa de abonament TV si Radio o data cu plata curentului, deoarece a depus declaratie pe proprie raspundere ca nu detine TV sau Radio.Acum vine Electrica, si ameninta ca o sa in judecata si ii obliga sa plateasca retro aceste taxe.
Ma intereseaza legislatia, daca cineva o are la indemina,ca nici macar legea de baza nu stiu de unde sa o iau.
taxa TV si Radio
mersi Dinu, chiar acum vroiam sa scriu ca am gasit aceste HG-uri, si am mai gasit pe pagina Radiodifziunii Romane si precizari de aplicare a acestor HG, care sunt foarte clare.Dosarul de scutire trebuie aprobat de de SRR sau SRTV, poate nu le-a fost aprobat dosarul.o sa vad mai multe in practica miine, cind voi vorbi cu ei.
Poate o mai fi aparut ceva mai nou decit hg 977, mai caut.
Poate o mai fi aparut ceva mai nou decit hg 977, mai caut.
Apropos de acest subiect, ca sa ne mai descretim fruntile putin.
Cineva si-a inmormantat o ruda si a pus la capul acesteia candela electrica iar pe factura de curent a fost inclusa si taxa radio-TV?
Am auzit si eu asta de la cineva. nu stiu daca este adevarat sau nu, dar pe mine m-a distrat. nimic nu este imposibil la noi

Cineva si-a inmormantat o ruda si a pus la capul acesteia candela electrica iar pe factura de curent a fost inclusa si taxa radio-TV?
Am auzit si eu asta de la cineva. nu stiu daca este adevarat sau nu, dar pe mine m-a distrat. nimic nu este imposibil la noi