locuinta ANL

Post Reply
Guest

locuinta ANL

Post by Guest » 12 Jan 2012, 20:28

Ati putea sa ma ajutati cu un sfat,va rog?
Sunt divortata din aprilie 2010 si am locuit cu fostul sot si copilul nostru intr-o locuinta ANL cu chirie la Primaria Ploiesti.Eu locuiesc acum cu fetita,care mi-a fost incredintata prin hotarare judecatoreasca,in locuinta parintilor mei in Ploiesti.Intrebarea mea este daca si cum as putea sa recuperez locuinta cu chirie pentru mine si copilul meu,din moment ce fostul sot nu-mi permite nici sa iau din casa bunurile ce mi se cuvin.Mentionez ca titular de dosar este el dar suntem toti trei pe contract si locuinta a fost dobandita in timpul mariajului.
Cu mii de multumiri,Alina Minculescu. [/b]

Guest

Re: locuinta ANL

Post by Guest » 15 Feb 2013, 14:40

Faceti sesizare la ANL iar casa va fi repartizata altcuiva...

Leon Carmen

Re: locuinta ANL

Post by Leon Carmen » 16 Feb 2013, 16:49

La divort, cand ati solicitat incredintarea minorului, printr-o cerere accesorie trebuia sa cereti si atribuirea beneficiului contractului de inchiriere, iar instanta cu siguranta v-ar fi admis cererea. De principiu instanta atribuie locuinta cu chirie sotului caruia ii sunt incredintati copii.
Formulati o cerere de partaj prin care cereti atribuirea dreptului de folosinta locativa, precum si atribuirea unor bunuri din locuinta. Totodata puteti formula o cerere catre ANL, prin care sa solicitati atribuirea dreptului de folosinta asupra locuintei.

Post Reply